ATROGÉL

Az Atrogél masszírozó krém, régi eredeti recept alapján készül. Magyarországon már közel 20 éve sokan használják nagy megelégedettséggel. Számos gyógynövény kivonatát tartalmazza, melyek bizonyítottan kedvező hatással vannak az emberi szervezetre. A krém használata sokrétű, alapvetően azt mondhatjuk hogy „tetőtől-talpig” használhatjuk az egész testünkre – külsőleg.Ajánlott különböző ízületi fájdalmakra, húzódás, zúzódás, rándulás okozta fájdalmak kezelésére.
Alkalmazása egyszerű: a kívánt bőrfelületre külsőleg egy borsónyi mennyiségű krémet alaposan bemasszírozunk addig, míg a krém fel nem szívódik.
CSAK ÉP FELÜLETŰ BŐRRE LEHET HASZNÁLNI!
Bőrpír esetén a krémet nem szabad használni! Fontos, hogy szembe, nyálkahártyára, nyílt sebre ne kerüljön, illetve kizárólag külsőleg használjuk. Alkalmazható fejfájás, levertség esetén, ilyen esetben a halántékot, illetve a nyakszirtet kell jó alaposan a krémmel bemasszírozni, s a kívánt javulást rövid időn belül tapasztalható. Ajánlott továbbá a könyök, csukló, térd illetve a boka fájdalmainak kezelésére is, ahol csakis a kívánt felületre alkalmazzuk. Hát-, illetve gerincproblémákra, ebben az esetben a gerincoszlop mindkét oldalán a fájó részt kell kezelni, szintén külsőleg. Egyéb mozgásszervi bántalmak (derékfájás, sportsérülések) okozta fájdalmak kezelésére is alkalmazható.
A termék a jótékony hatását, az adott helyen szinte azonnal kifejti. A krém ezért alkalmas a tüneti fájdalmak kezelésére.
FONTOS: használat előtt bőrpróbát kell végezni az allergiás reakciók kiszűrésére a következőképpen: a kar belső oldalán borsónyi méretű helyen masszírozzuk be a krémet. Bőrpír, gyulladás, viszkető érzés esetén a termék használata NEM AJÁNLOTT! Gyerekek elől elzárni! Csak külsőleg!