Atrogél maszírozó krém

(5 vásárlói értékelés)

3 500 Ft

Kiváló fájdalomcsillapító , számos gyógynövény kivonatát tartalmazó készítmény. A fájó részt egy borsónyi mennyiségű krémmel jó alaposan masszírozzuk be! Csak ép felületre használható! Nyílt sebre, gyulladt felületre ne használja!

1 flakon tartalma 200 ml

Atrogél maszírozó krém termékről 5 értékelés

 1. Radóczi Árpád

 2. Tóth András

  1998 óta használom, eleinte a hátfájásomra, mostanában a térdszalagom rendetlenkedik, arra is jó. Nyakamra, ha beáll a sok monitor előtti munkavégzéstől, de volt, hogy a halántékomra dörgöltem fejfájáskor. Egyszer orr alá, Hitler-bajuszként is raktam orrduguláskor, azért ott erősen facsarta az orrom…
  Alapvetően egy vérbőséget okozó, vérkeringést javító, fájdalomcsillapító balzsam. Alaposan be kell masszírozni, úgy, hogy beívódjon, tapadóssá váljon a bőrfelület, onnantól 5-10 percen belül elkezd melegedni a terület és enyhül a fájdalom.
  Sok más, hasonló krémet kipróbáltam, lóbalzsamot, fekete nadálytöves krémet, nikoflex sportkrémet, Ben-Gayt, nekem ez vált be a legjobban.

  Egy jótanács: mosogatószerrel 2szer jó alaposan moss kezet utána, mert szembe dörzsöléskor vagy pisiléskor kellemetlen élményben lesz részed.

 3. Póka Attiláné Erika

  Többszöri használata alkalmával, megtapasztalásom az: jó a termék, használ, csökkenti a fájó végtag, s egyebek.Tisztelettel Pókáné Erika.

 4. Póka Attiláné Erika

  Használata során fájdalmat enyhít, jó készítmény. Gyakran használjuk. Tisztelettel: Pókáné Erika

 5. Kiss Barnabásné

  5

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük